ОБДУКЦИЈАТА ПОКАЖАЛА ДЕКА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ ПОЧИНАЛ ОД ПРЕДОЗИРАНОСТ СО НАРКОТИЧНИ СРЕДСТВА

July 21, 2018 естрадаплус 0

Пејачот Влатко Илиевски кој беше пронајден мртов во својот автомобил починал од огромна количина наркотични средства. Ова е дел од извештајот на судска медицина за […]