Синот на Шабан Шаулиќ ја “мерка” Рада Манојловиќ

Михајло Шаулиќ, синот на фолк легендата Шабан Шаулиќ, не ги крие симпатиите кон пејачката Рада  Манојловиќ, па и ги лајкува фотографиите на социјалната мрежа Инстаграм.

Михајло одеднаш лајкувал мноштво фотографии на Рада, иако некои од нив датираат уште од месец мај. Според ова може да се заклучи дека младиот Шаулиќ внимателно и темелно го „чешлал“  профилот на Рада.

Додека Рада неодамна ја прекина долгогодишната врска со пејачот Харис Берковиќ, кој веќе ја замени пејачката со нова девојка, останува да видиме дали Рада се опоравила од распадот на врската и дали таа и Михаило се можеби новата љубовна двојка?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*