Britney Spears го ископира спотот на Милица Павловиќ и ја украде идејата со Аца Лукас

Милица Павловиќ и Britney Spears покрај истиот стајлинг, имаат и многу слични сцени во спотовите.

Една од најпопуларните пејачки во Србија Милица Павловиќ пред повеќе од месец дена го објави спотот за дуетската песна со Аца Лукас која веќе има на 9 милион прегледи на YouTube.Но сигурно не сметала на тоа дека една планетарно популарна колешка само по месец дена подоцна ќе објави реклама   за нејзиниот парфем која многу подсетува на споменатиот спот.

Имено,Милица во почетокот на спотот го шпиунира Аца,ги милува екраните на кои се емитуваат неговите снимки,и повеќе од јасно е дека е опседната со неговиот лик и дело,а многу слична ситуација се случува во рекламната кампања која ја презентираше Britney.

 

Погледнете ги двете видеа

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*