Марија Шерифоиќ слави со денови,а сега пред нејзе е важна одлука,бара помош од фановите

Кучето на Марија Шерифовиќ стана татко,а пејачката тоа го славеше со денови.Но како што дојде време  наследникот да добие име,Марија ги ангажираше сите блиски,па и фановите како би дошла до вистинското решение.

“Народе во голема дилема сум.Како да го крстам детето на Хак?”-ги запраша фановите на Инстаграм и им даде можност да бираат помеѓу Бургер и Чварка!

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*