July 17, 2018

Македонија

Шесто издание на фестивалот „ДримON“: За враќање на граѓанското во градот. Култура сега

-Култура сега – како повик за инфраструктура, систем, елементарна кондиција за културен проток. Култура сега! За враќање на граѓанското во градот. Култура сега! – Kако…

Македонија

На Тамара Тодевска за малку ќе и потонеше снимањето на новиот спот

Ниту летните горештини не ја спречуваат Тамара Тодевска да работи на музиката,нови проекти. Имено, по кратката пауза таа подготвува нова песна „Довидување таго“ за која…