July 16, 2018

Македонија

Прослава со познати музички имиња за празникот Св. Недела во Оровник

Богослужба и голема прослава во манастирот Св. Недела во село Оровник по повод истоимениот празник. На прославата ќе настапат бројни музички имиња од македонската естрада….

Македонија

Силви Бенд повторно пред охридската публика со проектот “Песни од Коштана”

“Песни од Коштана” е насловен мјузиклот кој повторно и годинава ќе го изведат добро познатите Силви Бенд. Станува збор за музика од претставата “Коштана” во…