July 13, 2018

Македонија

Спасен Силјаноски открива : Со песната”На свадба ме канат” отворив нова страница во животот

Песната “На свадба ме канат” е отскочна даска на познатиот фолк пејач Спасен Силјаноски. Тој при гостувањето во ИН Продукција истакна дека од сите негови…

Македонија

Татјана: Музички направивме се во Македонија па затоа заминавме во Австралија

Пред три години ги спакувавме куферите и заминавме за Австралија, вели низ смеа Татјана Лазаревска при гостувањето во ИН продукција и открива како семејството се…

Македонија

По летениот дел оркестар “Маестрал” ќе го подготвуваат новиот албум

Покрај бројните подготовки за нивниот јубилеен концерт со кој ќе одбележат 30 години од своето поестоење на музичката сцена, битолскиот оркестар Маестрал го подготвуваат и…