Ретки фотографии од Северина без шминка

Ако некогаш сте се прашувале како изгледаат познатите јавни личности, тоа можете да го добиете во истиот момент. Во време на интернет сензацијата сите информации ви се повеќе од достапни, па вклучително и оваа тема.

Меѓутоа, како и секој обичен човек, така и тие посакуваат да направат пауза од рефлекторите, шминките и да ја одморат кожата.

Цел Балкан, па и пошироко лудува по нејзината убавина и вита става.

Но, со своите 46 години хрватската поп-принцеза Северина Којиќ изгледа неверојатно и без шминка.

 

libertas.mk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*