Дали го погледнавте новиот видео запис од Иван Радевски?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од Иван Радевски за песната “Љубовта е како судбина” ?!

Иван Радевски го промовира видео записот за неговата најнова песна “Љубовта е како судбина”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Мелбурн, Австралија во соработка со ИН Продукција.

Инаку, Радевски живее и работи во далечната Австралија, а е долгогодишен соработник со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*