July 12, 2018

Македонија

Горан ќе одбележи 25 години од неговите почетоци на музичката сцена со концерт

Остави голема трага на македонската музичка сцена пред точно 25 години и сега повторно своето муичко враќање ќе го официјализира со еден солистички јубилеен концерт.