Бијонсе повторно е бремена ?!

Светските медиуми ја раширија веста дека Бијонсе повторно е бремена и дека го очекуваат четвртото дете со сопругот Џеј Зи.

 

Гласините започнале кога пејачката на еден од последните настапи се појавила во фустан под кој ѕиркал нејзиниот стомак.

Потоа, таа го погалила стомакот на бина што ги подгреало гласините дека повторно е бремена, а снимката со брзина на светлината почнала да се пренесува на социјалните мрежи.

Многу портали веднаш ја пренеле веста, но Бијонсе и Џеј Зи не кажале ништо во врска со тоа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*