July 11, 2018

Македонија

Христина и Андреј Илијоски по стапките на својот татко од оркестарот “Маестрал”

По стапките на својот татко Рубин од оркестарот Маестрал, така и младите Христина и Андреј Илијоски кои со сигурни чекори полека навлегуваат на македонската музичка…

Ексклузивно

“Охридски трубадури 2018“: Балканската пејачка елита во Охрид со директен пренос на ИН ТВ

На јубилејниот, 25-ти  Интернационален музички фестивал   “Охрид  Фест –Охридски трубадури“, кој ќе се одржи  на  – 6 – 7 и 8  септември, ќе учествуваат преку…