Росана стана баба

Ивана и Џејмс лани го кажаа судбоносното „да“, а вчера, ќерката на Росана и Ѓорги Тодоровски донесе на свет здраво машко бебе.

Ивана и Џејмс лани го кажаа судбоносното „да“, а вчера, ќерката на Росана и Ѓорги Тодоровски донесе на свет здраво машко бебе. Голема е возбудата во семејствата Холт и Тодоровски, откако „штркот“ им ја донесе најголемата радост.

Првото внуче на познатата музичко-актерска двојка ќе се вика Ное. И мајката и бебето се во супер форма, а таткото Џејмс, заедно со дедото Трупче моментално се најсреќните луѓе на планетата.

 

Извор: 7dena.mk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*