Милица Павловиќ со секси изглед ја запали публиката во Онтарио

Милица Павловиќ со бројните хитови и нејзиниот препознатлив секси изглед ја крена публиката на нозе во познат клуб во Онтарио.

Српската пејачка Милица Павловиќ, со нејзините бројни хитови, глас и препознатлива енергија ја крена публиката на нозе уште со првите звуци на последниот по ред концерт што го одржа во познат клуб во Онтарио, во рамките на својата турнеја низ Канада.

Атрактивната пејачка се појави на сцената во фустан кој го откриваше нејзиното секси стомаче однапред и голиот грб одназад, па  не остави никого рамнодушен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*