July 10, 2018

Македонија

Даниел Кајмакоски со стихови на светски евергрин го воспитува синчето

Даниел Кајмакоски откако се ожени и особено откако му се роди синчето Давид, светот му се сврти наопаку. Ергенскиот живот, ноќните излегувања до раните утрински часови, журките, девојките,…

Македонија

Јубилеен концерт на оркестарот “Маестрал” на први август

Битолскиот оркестар “Маестрал” на големо се подготвуваат за нивниот  30 годишен јубилеен  концерт. Како што најавуваат концертот ќе се случи во Битола во хотелот Император,…