Дали го погледнавте видео запиот од Роб Реџеповски?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од Роб Реџеповски за песната “Еј ќерко, душо таткова” ?!

Роб Реџеповски го промовира видео записот за песната “Еј ќерко, душо таткова”. Видеото се снимаше во близина на Мелбурн, Австралија во соработка со ИН Продукција. Тој се јавува како автор на музиката и аранжманот на песната, а текстот е на Аце Велкоски.

Инаку, покрај тоа што одлично пее, Роб свири и на неколку инструменти. Тој е еден од најпознатите композитори во Австралија кој има и свое современо студио, каде што создава песни за голем број македонски пејачи кои живеат во оваа далечна земја.

Во продолжение погледнете го новиот видео запис на Роб и уживајте !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*