ГЕЈ СВАДБА ВО СКОПЈЕ, БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА ЗАДОЛЖЕНА ЗА АТМОСФЕРАТА

Младоженците – момче од Скопје и неговиот избраник, момче од Австралија со македонско потекло за пријателите направиле веселба и го официјализирале нивниот неодамна склопен брак.

 Гостите ги забавувала фолк пејачката Благица Павловска и уште еден фолк пејач. Меѓу гостите била и Лила Стојановска која ни потврди дека веселбата била многу убава и и било многу интересно.

– Јас ги подржувам, ни рече Лила и кажа дека прв пат присуствува на геј свадба.

Веселбата била до доцна во ноќта а највеселите завршиле во популарно кафуле во Скопје. Гостите биле замолени да не снимаат, младоженците инсистирале на дискреција без да бидат сликани.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*