Солзи и тага: Семејството, колегите, пријателите се простија од Влатко

Речиси целата музичка естрада денес дојде на градските гробишта во Ѓорче Петров да го испрати пејачот Влатко Илиевски во неговиот вечен дом.

Освен семејството, неговите музички колеги, тука беа и голем број на фанови, блиски пријатели, роднини.

Со солзи во очите и венци свежо цвеќе, скршени влегуваа во капелата за да му оддадат почит на Влатко.

Елена Ристеска, Бени Шаќири, браќата Тавитијан, Дани Димитровска, Џокси, Стефан и Мартин од Некстајм, Роберт Билбилов, Слаткар, Весна Петрушевска, беа само дел од оие кои со неверување дојдоа за последен пат да се простат од нивниот пријател.

ФОТО: 1ТВ

Marija Feniks

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*