БЕЗБЕДНОСНИТЕ КАМЕРИ ЌЕ ЈА РАСВЕТЛАТ МИСТЕРИОЗНАТА СМРТ НА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ?

Снимките од безбедносните камери поставени на булеварот Трета македонска бригада, во близина на фабриката Раде Кончар треба да помогнат или откријат како настанала смртта на познатито македонски пејач Влатко Илиевски.

Како што дознава KOKTEL.mk веќе се побарани снимките од овие камери, но не успеавме да добиеме одговор од надлежните дали се добиени и дали камерите биле во функција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*