Фејсбук го затвори профилот: Сеќавајте се на Влатко Илиевски

Социјалната мрежа Фејсбук го затвори профилот на пејачот Влатко Илиевски кој синоќа беше пронајден мртов во неговиот автомобил на улицата Трета македонската бригада во Скопје.

Станува збор за нова опција на Фејсбук со која по смртта се затвора профилот на личноста, ги нема опциите за додавање, бришење или блокирање од листата пријатели. Меѓутоа, профилот останува достапен за посетување.

„Сеќавајте се на Влатко Илиевски. Се надеваме дека луѓето кои го сакаат Влатко ќе најдат утеха посетувајќи го неговиот профил за да се сетат на него и да го прослават неговиот живот“, напишаа од Фејсбук.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*