July 6, 2018

Македонија

Ташко Каранфиловски : Македонците насекаде низ светот се гостопримливи

“Нашите македонци насекаде низ светот се гостопримливи”. Ова го истакна Ташко Каранфиловски при гостување во ИН Продукција. Тој често настапува во Шведска и Данска, а…

Македонија

Незаборавен концерт на фолк дивата Татјана Лазаревска

Фолк дивата Татјана Лазаревска синоќа во Битола направи спектакуларен и незаборавен концерт. Базенот кај хотелот Император во Битола, беше исполнет до последното место со сите…