July 3, 2018

Македонија

Спасен Силјаноски, Џељо Дестановски и Мулти бенд со заеднички кавер

Спасен Силјаноски, Мулти бенд и виртуозот на дувачки инструменти Џељо Дестановски, во живо во емисијата “Промо” направија кавер на песната “Не лажи ме”. Фолк ѕвездата…

Македонија

Првата љубов на Зуица е хармониката од која никогаш не се откажала

Важи за една од врвните вокални изведувачки на македонската музичка сцена. Покрај големата музичка кариера, таа бележи и големи способности во водителските води, иако е…