Стојне Николова: И по сите лоши работи, продолжив понатаму !

Стојне Николова ги цени семејните вредности и неизмерно му е благодарна на помалиот брат за безрезервната поддршка која што и ја дава и покрај тоа што нејзиниот татко е починат. Таа вели дека Бобан Мојсовски е нејзин втор татко.

Македонската фолк џебна венера Стојне Николова иако има 23 години, зад себе крие голема болка која никако да помине. Успешните настапи, новите песни се само лек и обид за надминување на болката. Стојне речи си во секое интервју нагласува дека нејзиниот покоен татко и бил најголема поддршка и дека благодарение на него е овде каде што е, поврзаноста со семејството и е најбитно, а еден од најтешките моменти било кога решила струмичката адреса, да ја промени со скопска.

Во интервјуто кое го даде во емисијата “Наша сцена” таа накратко проговори за семејните вредности кои ги негува и додаде дека Бобан Мојсовски го смета за втор татко, но поврзаноста со помладиот брат и е нешто најважно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*