Сека и Вељко без грам срам

Пејачката Сека Алесиќ неретко истакнува дека секој момент поминат со сопругот Вељко и е драгоцен, а со оглед на тоа дека имаат малку време за пауза од работните обврски, тие двајца отпатуваа во Виена.

Пејачката не одолеала да не забележи неколку интими моменти со својот сопруг и истите ги сподели насоцијалните мрежи по кои следеа низа коментари.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*