June 2018

Македонија

Како се создаде охридскиот бренд на забавна музика “Камелеон”?

“Небо мастило”, “Не заборавај”, “Белег”, “Сама заспиваш”, “Добро утро таго” и уште многу бројни хитовски рефрени остава во сите изминати дваесет години од постоењето на…