June 2018

Македонија

Гоце -Бананата сними спот но и дует песна со Анета при краткиот престој во Македонија

Кратката неодамнешна посета во родната Македонија, Гоце Петрески Бананата ја искористи за снимање на нова песна и секако нов спот за неа. Спотот е снимен…

Македонија

“Фаворити бенд” од Гостивар подготвуваат песна за Лешок Фест 2018

“Невеста бела самовила” е насловена најновата песна од гостиварскиот бенд “Фаворити”. Со оваа песна групата “Фаворити” ќе настапат на годинешниот Лешочки фестивал.