Филип против презимето на Александра

Александра Пријовиќ, неколку месеци пред венчавката, закажала настапи, но не очекувала дека нејзиниот сопруг ќе побара од сопствениците на клубовите да ја запишат како госпоѓа Живојиновиќ, објавија српските медиуми.

Брачниот пар долго разговарал за презимињата, а додека пејачката сакала кариерата да ја продолжи под девојачкото презиме, Филип се спротивставувал.

Сепак, иако на некои флаери за настап, Александра веќе не е Пријовиќ, а тоа звучи чудно за нејзините фанови, пејачката се уште дефинитивно нема одлучено

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*