Охридското социјално друштво “Свети Наум Охридски” додели благодарница на ИН продукција и ИН ТВ

June 30, 2018 Jasna Stojanoska 0

По 35-ти пат во Мелбурн се одржа Охридскиот бал на кој се доделуваат благодарници на значајни личности кои допринесуваат во реализирање на проектите на социјалното […]