June 28, 2018

Македонија

Група Марифет со став дека треба поголема медиумска поддршка за македонската музика

“Има застапеност на македонска музика низ медиумите, но треба да има уште поголема застапеност.” Ова го истакна гитаристот Тоде, од група Марифет при неговото неодамнешно…

Македонија

После паничната вест, Зуица тврди дека Наум се откажал од риболовот?!

Големата панична вест која беше пласирана пред една недела со исчезнувањето на јахтата во која беше големото македонско музичко име Наум Петрески и негови блиски…