June 27, 2018

Македонија

Спасен повеќе го преферира западниот дел на Македонија за настапи

По бројните работни ангажмани кои ги имаше изминатиов период, фолкерот Спасен Силјаноски и за периодов кој престои најавува доста закажани настапи особено во западниот дел…

Македонија

Охридското социјално друштво Св.Наум Охридски од Мелбурн слави 35 годишен јубилеј на Охридскиот бал

Се е подготвено за големиот најавен Охридски Бал во Мелбурн, Австралија. Организаторот, Охридското Социјално Друштво Св. Наум Охридски , деновиве ги прави и последните мали…