June 26, 2018

Македонија

Зуица презадоволна од Австралиската турнеја, луѓето си заминуваат среќни од концертите и тоа ми ја полни душата

Феноменална медиумска покриеност на сите досегашни концерти од големата Австралиска турнеја на легендата на македонската песна Наум Петрески, е ставот на неговата сопруга Зуица Лазова…

Македонија

Гоце -Бананата сними спот но и дует песна со Анета при краткиот престој во Македонија

Кратката неодамнешна посета во родната Македонија, Гоце Петрески Бананата ја искористи за снимање на нова песна и секако нов спот за неа. Спотот е снимен…