Гога Секулиќ е бремена на 41 година

Гога Секулиќ е бремена на 41 година. Таа откри дека е во четврти месец од бременоста, а породувањето како што изјавила пејачката, ќе биде во Цирих.

Пејачката Гога Секулиќ е во блажена состојба и чека бебе со нејзиниот избраник Урош Домановиќ. Сека го откри полот на бебето и неговото име.

“Многу сум среќна!” – вели Гога која забремени на 41 година!

–Се чувствувам одлично, бидејќи дознав пред дваесетина дена, а јас влегов во четвртиот месец. Среќна сум, Урош и нашите семејства се исто така среќни. Тоа е најубавата работа што може да ви се случи – изјави Гога, а потоа откри дека ќе се породи во Цирих.

–Раѓањето на бебето ќе биде здравје Боже,  во Цирих, зашто  таму тие ја следат мојата бременост.

На прашањето дали го знае полот на детето и дали му избрале име, Гога вели:

–Не би зборувала за тоа токму сега, има време… Нека биде изненадување. Сега правиме тесен круг на имиња, тој има свои идеи, јас свои, но до декември ќе одлучиме.–изјави пејачката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*