June 25, 2018

Македонија

“Фаворити бенд” од Гостивар подготвуваат песна за Лешок Фест 2018

“Невеста бела самовила” е насловена најновата песна од гостиварскиот бенд “Фаворити”. Со оваа песна групата “Фаворити” ќе настапат на годинешниот Лешочки фестивал.