Александра и Филип го изговорија судбоносното „Да“

June 22, 2018 Jasna Stojanoska 0

Свадба како од бајките. Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ на гламурозната свадба го изговорија судбоносното „Да“. Најозборуваната свадба во регионот го дочека својот значаен момент. Пејачката […]