Дали ви се допадна новиот спот на Соната бенд од Мелбурн и Влатко Гајда?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот спот на Соната бенд и Влатко Гајда за инструменталката “Мерак гајда”?!

Соната бенд и Влатко Гајда го промовираа спотот за нивното ново музичко дело насловено “Мерак гајда”. Видеото се снимаше на прекрасно место во Мелбурн кое е во сопственост на Македонец, а е во соработка со ИН Продукција.

Да го погледнеме видеото во продолжение!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*