Ударна вест: Наум Петрески пронајден жив и здрав

Информацијата која ја вознемири Македонската јавност, за наводното изчезнување на Наум Петрески овој пат заврши со среќен крај. На јахтата на која пловеле снемало мрежа и затоа за момент се кренало паника, бидејќи никој не можел да стапи во контакт со нив…

Нашата екипа која се наоѓа во Австралија потврдува дека Наум и неговите сопатници се пронајдени живи и здрави и дека настанало недоразбирање околу изчезнувањето.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*