Дали го погледнавте новиот спот на Вера Трајкоска?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот спот на Вера Трајкоска за песната “Балканска љубов”?

Вера Трајкоска која живее и работи во Австралија, а по потекло е од Македонија, деновиве го промовира нејзиниот нов спот за песната “Балканска љубов”. Спотот се снимаше во манастирот Прохор Пчински кој се наоѓа во близина на Мелбурн. Вера е презадоволна од соработката со ИН Продукција, чија екипа периодов престојува во Австралија.

Во продолжение погледнете го спотот !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*