June 20, 2018

Македонија

Зуица Лазова ексклузивно за “Естрада плус” : Се е во ред, станува збор за мало недоразбирање !

По објавувањето на нашиот портал и превземањето на информацијата за немилиот настан којшто се случи со фолк легендатата Наум Петрески, екипата на ИН ТВ и…