June 19, 2018

Македонија

Годинава е резервиран на 40 -тина свадби, младиот гајдаџија Петар е полн погодок за секоја свеченост

После видео записот со “Македонската селска гајда” на младиот Петар Ангелески кој го реализираше во соработка со ИН продукција, оваа година Петар се пофали дека…

Македонија

Македонската музичка двојка се заколна на вечна љубов во убавиот Охрид!

Македонската музичка двојка Денис Мурат и Стефани Стефановска од дуото ДИС се заколнаа на вечна љубов во прекрасниот Охрид. Како што откриваат за медиумите нивната…