June 18, 2018

Македонија

Адреналин бенд со позитивно мислење за препејувањето стари македонски песни

Според момците од Адреналин бенд, добро е да се препејуваат старите македонски песни. Од другите бендови на сцената, се разликуваат по тоа што имаат широк…