(ВИДЕО) Милица Павловиќ се соблече пред Аца Лукас !

Милица Павловиќ иако не е долго на естрада, сепак секогаш знае да го привлече вниманието од јавноста, но и да направи добра песна. Овојпат таа сними дует со Аца Лукас кој е насловен “Кидаш ме”.

Милица Павловиќ заедно со Аца Лукас го сними дуетот “Кидаш ме“. Тие порачаа дека веруваат во оваа песна и дека се надеваат дека ќе најде пат до срцата на публика.

Милица и Аца за оваа песна снимија и спот. Во спотот Милица Павловиќ цело време се појавува со пиштол во рацете. На крајот му се заканува на Лукас, но пука во самата себе.

На последната сцена таа лежи и гола и ранета пред Лукас и се уште со пиштол во рацете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*