Наум: Со двете фолклорни бајки дечињата пројавија поголем интерес за народната македонска песна

June 14, 2018 Vesna Bastovanska 0

Постана повеќе препознатлив по двете Фолклорни бајки кои ги реализираше изминативе две години наназад. Професорот по хармоника Наум Џуклески и за оваа година најавува сличен […]