June 13, 2018

Македонија

Групата “Камелеон” годинава одбележува јубилеј од 20 години

Охридскиот музичкки бренд од забавната бранша “Камелеон” кој неодамна го промовираа нивниот најнов спот за песната “Еден ден”, најавија дека имаат доволно песни за да…

Македонија

Не се срамам да кажам дека живеам во моето родно место Пополжани, Сапасен ужива во семејната хармонија со сопругата и двете дечиња

Момчето коe испеа бројни хитовски рефрени и сеуште бележи добри песни на македонската музичка сцена, Спасен Силјаноски не го крие родното место каде што сеуште…