June 11, 2018

Македонија

“Легато бенд” снимија спот за патриотската “Песна за народот македонски”

Добро познатиот музички бенд на австралиското тло “Легато” деновиве снимаа видео запис за нивната најнова песна “Песна за народот македонски”. Самото име на песната кажува…

Македонија

Роб Реџеповски снимаше видео запис за неговата најнова песна “Еј ќерко душо таткова”

Познатиот музичар Роб Реџеповски деновиве во соработка со ИН продукција снимаше нов видео запис за песната “Еј ќерко, душо таткова”. Видео записот се снимаше во близина…

Македонија

Промовиран најновиот видео запис од охридската група “Камелеон”

“Еден ден” е најновиот видео запис на охридската група Камелеон, кој е снимен на неколку атрактивни локации во Охрид. Групата “Камелеон” која претставува охридски бренд,…