Се пролеаа солзи на снимањето на видео записот за новата печалбарска песна од Благојче Стојановски Туше

June 10, 2018 Vesna Bastovanska 0

“Клета судбина” е најновата песна на Благојче Стојановски Туше за која денес се снимаше видео запис во соработка со ИН продукција. Станува збор за печабарска […]