Бијонсе конечно го покажа лицето на близначињата

По неколку заеднички одржани концерти и турнеја, Бијонсе и Џеј Зи ги покажаа близнаците.

Конечно јавноста може да го види нивното лице, еве како изгледаат.

Очигледно и тие како и ќеркичката на Бијонсе, личат на таткото.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*