June 9, 2018

Македонија

“Мерак гајда” ново инстументално дело од “Соната” бенд од Мелбурн

Екипата на ИН продукција од Охрид која престојува во далечната Австралија како дел од големата турнеја на легендарниот Наум Петрески, продолжува со тамошни снимања  и…