Беквалац на средба со адвокатите: Наташа се подготвува за судење

Освен што ја чека судење за семејно насилство, за кое е обвинет човекот со кого 7 месеци беше во брак, неа ја очекува и бракоразводна парница. И тоа по две тужби. Едната ја поднесе таа, а другата ја поднесе Лука, кој бара старателство над нивната трииполмесечна ќерка, како и дел од имотот. Тој во својата тужба ги доставил и сметките од ресторанот, од купувањето на авиокарти за Атина, сијалици и штекери, како и „таг“ уред за електронска наплата на патарини, и бара Беквалац да му надомести и исплати нешто повеќе од 20 милиони динари.

Таа е подготвена да се бори и да го одбрани сето што е нејзино, па пред два дена се состана со правниот тим, кој го предводи Немања Алексиќ, за да подготви одговор на тужбата на Лазукиќ.

Наташа полека се опоравува од инцидентот кој се случи на 14. април. На состанокот била расположена, неколку пати се насмеала, и тоа кога зборувала за ќерките, но и за враќањето на сцената, кое ќе се случи во сабота.

Но штом се вратија на приказната за судењето и за Лука, нејзиното лице стануваше сериозно.

На состанокот со адвокатите пејачката се задржала речиси два часа, по што правната застапничка ја префрли до станот на Дедиње, каде ја чекаше бебето.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*