(Видео) Јелена Карлеуша ја пее „Македонско девојче“

Познатата пејачка Јелена Карлеуша испеа дел од песната „Македонско девојче“ во едно македонско телевизиско шоу. Оценете сами дали ви се допаѓа нејзината изведба !

Честопати една од најпознатите пејачки на Балканот, Јелена Карлеуша е критикувана за наводните лоши гласовни способности. Но, очигледно тоа се само обични злобници, кои освен да критикуваат не знаат ништо друго.

Атрактивната пејачка ги докажа своите вокални квалитети, пеејќи ја една од најубавите македонски песни, „Македонско девојче“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*