Младиот Петар Ангелески влегува со гајдата на свадбената свеченост и прави вистинско изненадување

June 7, 2018 Vesna Bastovanska 0

Покрај тоа што постана славен со видео записот за неговата “Македонска селска гаја” младиот гајдаџија Петар Ангелески е буквално баран насекаде. Покрај бројните веселби, свадби […]

Трите дечиња го имаат музичкиот талент од мама, Елена не ја исклучува можноста за заедничка песна со своите дечиња

June 7, 2018 Vesna Bastovanska 0

Музичкиот талент од мама го имаат сите три дечиња, открива низ разговор фолкерката Елена Велевска. Таа како посебно горда мајка секако е тука да им […]